Het kiezen van het juiste systeem

We begrijpen dat dit waarschijnlijk de eerste keer is dat u op de markt bent voor een videobewakingssysteem. Alle verschillende systemen en de verkoophype kunnen verwarrend zijn. Hieronder hebben we de meest populaire systemen in detail beschreven. Als u het verwarrend vindt en hulp wilt bij het selecteren van de juiste apparatuur, bel ons dan of boek en maak een afspraak met een expert. Expert System Design Help ons graag verder!

Het zal u misschien verbazen dat veel mensen onbewust hun keuze voor een camerasysteem maken op basis van slechte informatie! Daar komen wij in beeld!

1. 1. Moet u uw systeem kiezen op basis van de helderheid en resolutie van de camera’s?

Nee, helemaal niet! Elk van onze systemen en technologieën bieden een brede selectie van 1080p, 2k, 4mp, 8mp en 4K camera’s. Elk systeem neemt op in alle HD-videoformaten. Het gebruik van een specifieke camera-resolutie als basis voor de keuze van uw systeem versmalt de selectie dus niet. Het selecteren van de juiste camera voor elke locatie is erg belangrijk, maar de resolutie van de camera’s moet niet worden gebruikt om het hele systeem te selecteren.

2. 2. Moet u uw systeem kiezen op basis van de opname- en weergavefuncties?

Nee, helemaal niet! Dit vernauwt uw keuze ook niet. Al onze systemen zijn voorzien van de nieuwste softwarefuncties waarmee u de bediening perfect kunt aanpassen aan uw wensen. Al onze videorecorders zijn uitgerust met:

Beweging Geactiveerde Opname
Digitale zoom
Pan-tilt-zoom Besturing
Audio-opname
Remote viewing
Waarschuwingen op afstand
Geplande opname
Multi-camera Live Kijken
Schuilcamera afspelen
Objecten zoeken
En nog veel meer!
Dus het gebruik van een functie om uw systeem te selecteren beperkt uw keuze ook niet.

3. 3. Moet u uw systeem kiezen op basis van kijkfuncties op afstand?

NEE! Al onze systemen hebben de beste kijkfuncties op afstand ingebouwd. Het aansluiten van uw videorecorder op uw internetmodem of router is alles wat nodig is om u soepel te laten werken. U kunt uw systeem beheren met behulp van een thuiscomputer, bedrijfsnetwerk, IPad of smartphone, die allemaal zijn ingebouwd in elk Backstreet-systeem. Geen maandelijkse kosten, geen extra apparatuur en een eenvoudige “no hassle” opstelling.

Dus hoe kiest u het juiste systeem voor u?
Het is echt heel eenvoudig. Hoe gaat u het videosignaal van de camera naar de videorecorder sturen? Ga je draadloos, coax, netwerkkabel, Cat6 of Cat5 gebruiken? Heb je een aangepaste oplossing nodig om de video van de camera naar de videorecorder te krijgen? Dit is waar uw keuze van grote invloed is op het installatiegemak, de systeemprestaties en uiteindelijk de uiteindelijke tevredenheid over uw keuze.

Draadloos of “Wire Free” Wifi en wiress
Laten we één mythe ophelderen. Draadloze camera’s zijn niet helemaal draadloos. Ze hebben constant vermogen nodig. Alleen de videotransmissie is draadloos. Batterijgevoede camera’s zijn een verspilling van tijd en geld. Deze systemen “sterven op de wijnstok” als het ware. De eigenaar geeft meestal het constante onderhoud op dat ze nodig hebben. We weten dit omdat we klanten helpen om elke dag nieuwe draadloze Inbraakbeveiliging  te vervangen.

Een van onze Pro’s Golden Rules stelt het best. Overweeg alleen draadloos als het lopen van een kabel van de cameralocaties naar de videorecorder of een netwerkpoort niet mogelijk is. Het belangrijkste voordeel van draadloos is het gemak, niet de prestaties en de betrouwbaarheid.

HD-video over coaxkabel (CVI)
Onze CVI-serie maakt gebruik van coaxkabel (net als de oude analoge systemen) om HD-video over te brengen. Let op dat u geen korting geeft op deze technologie, alleen maar omdat het gebruik maakt van coaxkabel. Onze nieuwe CVI-systemen kunnen video tot 2.000 voet op coax overbrengen. En het ondersteunt alle HD-resoluties 1080p, 2k, 4mp, 8mp en 4K.

Waarom zou je CVI kiezen? Het is eenvoudig te installeren, het is de goedkoopste oplossing van alle technologieën en de bekabeling en camera’s zijn duurzamer dan IP-camera’s en kabels. CVI is een oude bekabelingstechnologie met nieuwe geavanceerde HD-mogelijkheden. CVI is ook de juiste keuze als u een bestaand analoog CCTV-systeem hebt en u het wilt upgraden naar geavanceerde HD-prestaties. Het heeft dezelfde software functies en remote viewing mogelijkheden van duurdere systemen.

Voeg Elite-IP-camera’s toe aan uw CVI-videorecorder

Video Over Cat5, Cat6 & Netwerken (Pro-vue & Elite)
Deze hoogwaardige technologie is IP-gebaseerd met behulp van een standaard netwerkkabel zoals Cat5 of Cat6 om het videosignaal over te brengen. Het systeem biedt een flexibel ontwerp, waardoor de camera’s rechtstreeks op de NVR of een netwerk kunnen worden aangesloten. De systemen zijn uitstekend geschikt voor zowel huis- als zakelijke beveiligingstoepassingen.

Omdat onze Pro-Vue & Elite-systemen IP-gebaseerd zijn, bieden ze de meest flexibele configuraties, zodat u het systeem kunt beheren op de manier die het beste bij u past.

Beheer van uw bewakingscamera

Slimme oplossingen voor moeilijke bedradingsproblemen.

Power-Trans-Kit
Als u een kabel van de locatie van de videorecorder naar uw internetmodem (voor het bekijken op afstand) een probleem vindt, is deze kit het antwoord. Sluit een apparaat aan op het stopcontact en sluit de videorecorder aan met behulp van een netwerkkabel. Steek de stekker van het andere apparaat in het stopcontact en gebruik een netwerkkabel om de twee aan te sluiten op de modemlocatie. De stroomlijneenheden zenden het videosignaal over het 110v-stroomnet in uw huis of bedrijf. Een eenvoudige, eenvoudige oplossing voor een harde draad.

Videotransmissie via de voedingslijn
Als u, laten we zeggen, een vrijstaande garage heeft en u wilt camera’s in de garage installeren, maar u heeft geen manier om de camera of camera(‘s) aan te sluiten op de videorecorder die zich in uw huis bevindt, dan is deze kit de oplossing. Installeer de camera’s gewoon in de garage en sluit ze aan op een PoE-unit (Power over Ethernet). Dit is de unit die de camera’s van stroom voorziet. Sluit vervolgens de PoE aan op een van de zenders. Sluit de andere unit in huis aan op een stopcontact en sluit de unit via een netwerkkabel aan op een camera-ingang van de videorecorder of uw internetrouter. Alle camera’s worden via uw stroombedrading naar de videorecorder gestuurd. U kunt op deze manier tot 16 camera’s overbrengen met één kit.

WIFI-1000

Deze draadloze kit bouwt een betrouwbaar netwerk met hoge prestaties over een afstand van 1000 voet. Perfect voor het verzenden van uw video-beveiligingssignalen. Het systeem kan op verschillende manieren worden geconfigureerd. Deze draadloze verbinding is compatibel met onze Ultra-HD en Elite Serie en kan gebruikt worden als een brug tussen een CVI videorecorder en een internet modem.

Wifi-video-overdrachtskit

Wij ondersteunen alleen Backstreet Surveillance draadloze producten. Onze technici kunnen alleen apparatuur ondersteunen die bij ons is aangeschaft. Als u van plan bent om fabriekshulp te hebben bij het opzetten van de draadloze verbinding, dan kunt u de artikelen bij ons kopen.